OPTIMIS UNTUK MEMPERTINGKATKAN GAYA HIDUP RAKYAT MALAYSIA, TAWARAN PROGRAM LG RENT UP KINI DIPERKENALKAN

Jika sebelum ini anda hanya cuma mampu menyimpan hasrat dan angan-angan untuk memiliki barangan kelengkapan rumah yang serba mewah dan berteknologi tinggi, tetapi kini ianya bukan lagi mimpi! Ini kerana, LG Electronics (M) Sdn Bhd dengan bangganya mengumumkan pelancaran LG Rent-Up, yang merupakan perkhidmatan penyewaan peralatan rumah yang berkomprehensif di Malaysia.  Program penyewaan yang kini lebih inovatif…

Read More

BANGSAR HEIGHTS PAVILION(BHP) JALIN KERJASAMA DENGAN HYATT HOTELS CORPORATION, BAKAL KENDALIKAN HYATT PLACE PUSAT BANDAR JOHOR BAHRU(JBCC) DI QUAYSIDE

Pemaju terkemuka, Bangsar Heights Pavilion (BHP) mengumumkan kerjasama penting dengan sekutunya yang juga salah satu peneraju jenama hospitaliti global, Hyatt Hotels Corporation, bagi menguruskan setrta mengendalikan Hyatt Place Johor Bahru City Centre dengan 200 bilik penginapan yang terletak di Quayside JBCC, iaitu destinasi gaya hidup, membeli-belah dan hiburan baharu di tengah-tengah Johor Bahru. Kerjasama penting untuk…

Read More

PANASONIC MEMPERKENALKAN SETERIKA STIM HANDHELD TERBAHARU, HILANGKAN KEDUTAN PAKAIAN CUMA DALAM 30 SAAT!

Jenama barangan elektronik terkemuka, Panasonic Malaysia kini telah melancarkan seterika stim handheld terbaharu dengan menampilkan dua model variasi yang sangat cekap dan berteknologi tinggi, NI-GHF025WSK (menyeterika 2-hala + boleh lipat) dan NI-GHD015WSK (tidak boleh dilipat).  Seterika stim handheld direka dengan teliti dengan fokus pada wap yang berkuasa, kebolehgunaan pintar dan reka bentuk minimalis ini mengetengahkan…

Read More

MODAL TAK SAMPAI RM5.00 PUN! INI CARA NAK CUCI MESIN BASUH PALING BERKESAN

Mesin basuh pakaian di rumah sudah lama digunakan sehingga bertahun-tahun lamanya, tapi anda tidak pernah mencucinya sebelum ini. Tahukah anda, meski pada luaran ianya nampak bersih namun sebenarnya terdapat banyak kekotoran pada mesin basuh pakaian yang anda tidak dapat lihat setelah lama ianya digunakan. Oleh itu, sudah pasti lah pasti ia sudah tidak lagi berfungsi…

Read More

BUKAN HANYA SEKADAR MEMBERIKAN KEPUASAN, LG QNED81 TV SEBUAH TELEVISYEN ‘BEAUTY WITH BRAIN’!

Umum mengetahui, terdapat banyak rangkaian jenama dan model barangan elektronik televisyen yang ada dijual pasaran. Boleh dikatakan juga, ada bermacam-macam jenis, teknologi, bentuk rekaan, saiz paparan skrin visual dan sebagainya.  Tetapi, apa yang membuatkan televisyen keluaran jenama barangan elektrik terkemuka antarabangsa, LG Electronics Malaysia (LG) bagi siri model terbaharu LG QNED81 ini berbanding dengan televisyen…

Read More

MEMBASUH DAN MENGERING BAJU LEBIH MUDAH DENGAN LG OBJET WASHTOWER

Mencari mesin basuh yang sesuai memang boleh menjadi satu cabaran, terutamanya bagi mereka yang baru membeli rumah atau yang ingin menggantikan mesin basuh yang lama. Oleh itu, artikel ini akan memberikan beberapa tip dan panduan untuk membantu anda mencari mesin basuh yang sesuai untuk rumah anda. Namun, dengan mempertimbangkan faktor-faktor seperti jenis mesin basuh, saiz…

Read More