BERGAYA DENGAN PENULEN AIR TANPA TANGKI LAYAN DIRI LG PURICARE™ YANG TERBAHARU

Siapa yang tidak kenal dengan jenama LG Electronics Malaysia (LG Malaysia), satu nama yang cukup besar dalam industri kelengkapan rumah. Produk keluaran LG Electronics Malaysia (LG Malaysia) sememangnya menjanjikan kepuasan kepada pemilik rumah yang menggunakan jenama ini. Siapa yang pernah menggunakan peralatan elektrik dari jenama ini pasti tahu dengan kualitinya.

Baru-baru ini LG Electronics Malaysia (LG Malaysia) memperkenalkan era baharu penulenan air yang melangkaui fungsi dengan pelancaran Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ | Koleksi Objet. Dilengkapi teknologi penulenan yang termaju, produk inovatif ini
menggabungkan estetika dan fungsi secara sempurna untuk meningkatkan lagi persekitaran kediaman.

Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ | Koleksi Objet menerajui konsep baharu dalam teknologi penulenan air di mana reka bentuk dan warna bertemu untuk menggubah sesuatu yang luar biasa yang turut menyerlahkan lagi keindahan ruang rumah. Dengan lima pilihan warna yang cantik – Calming Cream White, Calming Beige, Calming Pebble Grey, Calming Pink*, and Calming Cream Sky* – koleksi ini memperkasakan pemilik rumah untuk mencipta ruang yang mencerminkan personaliti mereka yang istimewa dan unik.

Justin Choi, Pengarah Urusan LG Malaysia berkata, “Penulen Air Tanpa Tangki terbaharu ini memainkan peranan yang penting dalam ruang kediaman moden di mana ia bukan sahaja memanfaatkan kesihatan keluarga, ia turut mengindahkan ruang kediaman.”

“Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ | Koleksi Objet melambangkan komitmen LG untuk mentakrif semula keperluan harian. Kami telah menggabungkan teknologi penulenan air yang canggih dengan reka bentuk yang menawan untuk menghasilkan produk yang dapat melengkapkan keperluan setiap isi rumah.”

Didatangkan dalam reka bentuk yang menawan, produk revolusioner ini menyalurkan air yang ditulenkan terus dari sumber air untuk menghasilkan air bersih yang bebas daripada pertumbuhan mikoorganisma. Dengan Sistem Penapis Puri 4-Peringkat, penulen air ini dapat menyingkirkan sembilan jenis logam berat,99.99% norovirus, dan pelbagai bahan pencemar berbahaya. Produk ini juga boleh dihubungkan dengan aplikasi mudah alih LG ThinQ™ untuk kemudahan yang dipertingkatkan yang membolehkan pengguna membuat kawalan dengan satu sentuhan.

Apa yang membezakan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ |

Koleksi Objet ini daripada penulen air yang lain ialah Langganan Penapis Layan Diri yang disediakan dengan setiap pembelian, satu kemudahan eksklusif yang hanya ditawarkan oleh LG. Langganan ini didatangkan dengan penapis baharu setiap enam bulan yang akan dihantarkan terus ke pintu rumah anda supaya penukaran penapis dapat dilakukan sendiri dengan mudah dan cepat tanpa perlu menunggu Juruteknik professional LG. Konsep layan diri ini juga dilengkapi fungsi pensterilan automatik yang membolehkanpelanggan menikmati air bersih tanpa gangguan.

Bentuk dan fungsi lain yang meningkatkan lagi pengalaman pengguna termasuk:
● Panel sentuh mesra pengguna yang membolehkan pelarasan suhu air yang tepat (40°C, 75 °C, 85°C) dan tetapan isipadu daripada 120ml hingga 1000ml untuk memenuhi keperluan masakan.
● Tap bergerak Automatik dapat menampung ketinggian cawan yang berbeza-beza, mengurangkan percikan sambil memastikan keselamatan.

Sebagai sebahagian daripada komitmen LG terhadap kelestarian alam sekitar, penulen air tanpa tangki layan diri ini melengkapkan gaya hidup hijau dengan mengurangkan sisa plastik dan ini menjadikannya pilihan terbaik untuk pengguna yang mementingkan alam sekitar. Selain itu, kecemerlangan produk revolusioner ini juga telah diiktiraf dengan penerimaan 2022 Energy Winner Award dan 2022 GOOD
DESIGN Award – membuktikan lagi dedikasi LG terhadap inovasi dan kualiti.

Untuk menggalakkan minat pengguna, LG kini menawarkan promosi eksklusif bermula 1 Ogos hingga 31 Oktober di mana pelanggan akan menerima satu (1) Penutup Hadapan (Biru/Merah Jambu) secara percuma dengan pemasangan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri PuriCare™ | Koleksi Objet.

Penambahan bergaya ini meningkatkan estetika produk dengan ciri warna yang mencantikkan lagi persekitaran dapur. Mulai hari ini, pelanggan boleh melengkapkan kediaman mereka dengan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri PuriCare™ | Koleksi Objet terbaharu pada harga berikut:

Menarik bukan produk LG kali ini, lebih kemas dan lebih lawa ruang dapur anda jika digayakan dengan Penulen Air Tanpa Tangki layan Diri PureCare™ ini.  Tunggu apa lagi saya pun dah mula rasa nak tukar set lama yang ada di dapur ni dengan produk terbaru LG ini.

Untuk maklumat lanjut tentang LG dan Penulen Air Tanpa Tangki Layan Diri LG PuriCare™ | Koleksi Objet, sila layari laman web rasmi LG https://www.lg.com/my atau ikuti halaman Facebook rasmi LG di
https://www.facebook.com/LGMalaysia untuk kemas kini, berita dan promosi terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *