MAKEOVER GUYS DENGAN REKAAN HIASAN DALAMAN RUMAH MINIMALIS

Siapa tak kenal The Makeover Guys? Kali ini mereka memperkenalkan Set Bertema Dalaman Baharu Direka untuk Mencipta Dalaman Rumah Yang Sempurna.

Pengubahsuai reka bentuk terkemuka Malaysia The Makeover Guys telah memperkenalkan tujuh set dalaman bertema baharu, terutamanya untuk bahagian dalaman rumah. Sesuai dinamakan Essentia, koleksi ini merupakan perayaan tekstur minimalis dan neutral yang menenangkan yang akan mengangkat mana-mana unit menjadi enklaf moden yang menarik. Palet dalaman yang bersih dan canggih ini menandakan persimpangan yang jelas antara reka bentuk moden dan pemahaman tentang pasaran hartanah untuk pemilik rumah dan sewaan, membawa hati ke dalam rumah dan mewujudkan suasana yang moden, minimalis dan menarik.

“Memandangkan penyewa semakin dimanjakan dengan pilihan dalam pasaran sewa kami yang rancak, pemilik rumah juga telah mencari cara untuk meningkatkan lagi hartanah sewa mereka. Tanggapan pertama adalah segala-galanya dalam kes ini! Kepakaran dua kami dalam kedua-dua reka bentuk dan dalam pasaran penyewa memastikan bahawa Essentia adalah lebih daripada sekadar estetik; ia juga memberikan nilai nyata yang nyata untuk membantu pemilik rumah memasarkan sewaan mereka dengan lebih baik.

Kami membantu mereka membuat kesan pertama yang betul — dengan elemen reka bentuk yang gambar-sempurna dan dompet-sempurna juga,” kongsi Gavin Liew, Ketua Pegawai Eksekutif The Makeover Guys. “Kami faham bahawa pemilik rumah juga bercita-cita untuk menaik taraf kediaman mereka sendiri, dan kemahiran reka bentuk kami meluas untuk mengubah ruang peribadi menjadi tempat yang bergaya dan keselesaan juga. Elemen Essentia yang disusun rapi membantu memenuhi pilihan peribadi sambil kekal mesra bajet, membolehkan pemilik rumah menonjol dan berkembang maju dalam landskap kompetitif ini.”

Menggabungkan minimalisme dan kefungsian, set dalaman bertema Essentia menawarkan penyelesaian yang mudah untuk pemilik rumah yang ingin memberi ruang kediaman mereka satu rombakan, meliputi hampir setiap aspek hiasan penting rumah moden. Daripada penentukuran pencahayaan kepada reka bentuk dalaman kepada saiz dan reka bentuk perabot utama — termasuk staples rumah yang disediakan oleh The Makeover Guys seperti sofa, meja kopi, meja makan dan katil bersaiz queen — dipilih dengan teliti dan disusun mengikut gaya dan koordinasi warna. Jumlah keseluruhan usaha ini? Persekitaran rumah yang memancarkan keselesaan, kepaduan dan keharmonian.

Tema Essentia dengan mahir menganyam warna pepejal dan tekstur minimalis, untuk menyerlahkan setiap suasana daripada selesa kepada anggun:

Pemilik hartanah sewaan boleh memulakan proses ubah suai moden unit mereka dengan mudah dengan anggaran kos daripada The Makeover Guys melalui tapak web rasminya. Perkhidmatan ini tersedia untuk pemilik rumah di Lembah Klang, Johor Bahru, Kuching, dan Kota Kinabalu.

Setelah membina nama untuk diri mereka sebagai pengubahsuai moden hari ini, The Makeover Guys sangat digemari dalam ruang pembaikan rumah untuk penggunaan reka bentuk mereka yang sesuai dengan elemen hartanah sedia ada. Setelah memperbaharui lebih 7,000 ruang kediaman untuk penginapan individu dan sewa, mereka telah menetapkan piawaian baharu dalam pengubahsuaian, bekerja tanpa jemu untuk memberikan pemilik rumah rumah idaman yang sepatutnya mereka perolehi.

Untuk bermula dengan menempah talian Essentia atau untuk mengetahui lebih lanjut tentang The Makeover Guys, sila layari www.themakeover.my.

Artikel Seterusnya: CUTI DI TEMPLE TREE LANGKAWI PASTI TINGGALKAN KESERONOKAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *